در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
در صورتی که کارگری در اثنای پروژه اخراج شود و کارفرما پروژه را ناتمام اعلام نماید ولی شرکت در حال تعدیل نیرو و کاهش حجم کاری باشد و کارگر نیز قرارداد کتبی با کارفرما نداشته باشد، در چنین مواردی آیا کمیته های دونفره اختیار دارد صرفا بر اساس نامه کارفرما مبنی بر کاهش حجم کار با بیمه بیکاری کارگر موافقت نماید؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام در اینگونه موارد لازم است تصمیمات کمیته های دونفره بر اساس مستندات و مدارک مثبته اتخاذ گردد،لذا تصمیم گیری صرفا بر اساس اظهارات کارفرما یا کارگر نخواهد بود و این اظهارات به تنهایی نمی تواند ملاک عمل قرارگیرد.بازرسی از محل کارگاه و گزارش بازرسی کار نیز در تایید کاهش حجم کار و تعدیل نیرو بخشی ازملاک عمل و تصمیم گیری کمیته های دونفره می باشد.