در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
کارگری پس از چندین سال کار متوالی دچار بیماری و یا کاهش توانایی جسمی گردیده است کارفرما به همین دلیل وی را اخراج می کند.آیا واجد دریافت مقری بیمه بیکاری هست یا نه؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام چنانچه قطع رابطه کاری کارگر با کارفرما به دلیل کاهش توانایی جسمی و یا بیماری وی باشد،لازم است به منظور بررسی و ضعیت وی موضوع از طریق مراجع ذیصلاح مورد رسیدگی قرار می گیرد.

بنابراین در صورتی که از کارافتاده کلی شناخته شود مشمول مقرری بیمه بیکاری نمی شود در غیر این صورت باتوجه باتشخیص مراجع حل اختلاف قانون کار مشروط به غیرارادی بودن نوع بیکاری با دارابودن سایر شرایط مندرج در قانون می تواند از مقرری بیمه بیکاری بهره مند گردد.