در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
کارگران دارای قرارداد کار شفاهی شاغل در کارگاه های دائم چنانچه کمتر از یکسال سابقه کار در آخرین کارگاه داشته باشند و اخراج گردند آیا مشمول دریافت مقرری بیمه بیکاری می گردند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام موضوع علت اخراج و رسیدگی به آن ابتدا می بایست در مراجع حل اختلاف مورد رسیدگی قرارگیرد چنانچه به هر دلیل بازگشت بکار مقدور نباشد و از طرفی اخراج نیز غیر ارادی تشخیص داده شود در این صورت بر اساس بند الف ماده 6قانون بیمه بیکاری با رعایت سایر شرایط مندرج در این قانون می توانند از مزایای بیمه بیکاری بهره مندشوند