در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام

بعداز یک سال و هشت ماه می خواهم از شرکتی بیرون بیام ولی صاحب شرکت گفته ابتدا در یکی دوماه بصورت پاره وقت بیا اموزش یکنفر بده و بعد برو  ودر خواست بنویس که  بدلیل مشکلات خانوادگی بصورت پاره وقت میتوانم بیام
علت ترک کارم حقوق کم و البته بیماری مادرم است .

سوال اینه که چون درخواست نوشتم که بدلیل شخصی پاره وقت بشم بعد درگرفتن بیمه بیکاری مشکلی ندارم و اینکه خودت نوشتی مشکل شخصی داشتی و پاره وقت شدی؟
 اگر یک ماهی پاره وقت کار کنم مشکلی برای گرفتن بیمه بیکاری ندارم ؟و روی مبلغ بیمه بیکاری تاثیر منفی نداره؟
ضمنا من قراردادرسمی امضا نکرده بودم ولی بیمه ام بطور کامل رد میشده
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- مشکلی از نظر پاره وقت بودن نیست به خصوص وقتی قبل از آن تمام وقت بوده باشید . ولی بیکاری تان باید غیر ارادی باشد که ظاهرا اینگونه نیست . 2- در حالت پاره وقت متناسب با ساعت کار باید حق بیمه پرداخت گردد (به استثنای بعضی شغل ها) . وقتی حق بیمه کمتری پرداخت گردد معمولا مقدار مقرری بیمه بیکاری کاهش خواهد یافت .

3- ربطی به قرارداد رسمی ندارد .

با تشکر