در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
چنانچه کارگری قبل از اتمام قرارداد اخراج شود و از بدو اخراج تقاضای بیمه بیکاری نماید و از طرفی هیئت تشخیص نیز برای کارگر مذکور اقدام به صدور مزایای قانونی تا پایان قرارداد را نماید .

باتوجه به اینکه کارگر قبل از پایان قرارداد درخواست بیمه بیکاری نموده است و سپس قطع رابطه کاری اتفاق افتاده ،آیا می بایست مجددا تقاضای بیمه بیکاری را مطرح نماید یاخیر؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام اگر مهلت 30روز پایان پذیرد وضعیت به چه صورت میباشد؟این قبیل کارگران ابتدا باید در مراجع حل اختلاف نسبت به بازگشت بکار طرح دعوا نمایند چنانچه رای مراجع حل اختلاف مبنی به قطع رابطه کاری باشد در این صورت می توانند از تاریخ ابلاغ رای طی 30روز به واحد بیمه بیکاری جهت طرح درخواست مقرری بیمه بیکاری مراجعه نمایند.