در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
بنده به مدت سیزده ماه بیمه طلب دارم از پیمانکارم به همراه سنوات و عیدی و حق مرخصی شکایتم کردم. از طرف اداره کار بازرس اومد تایید کرد کارفرمامم قبول داره اینارو و درضمن درحین کار دچار حادثه دیسک کمر شدم و شکایتم کردم و قادر به ادامه کار تیستم و هنوز کارفرمام مبلغی واریزی مبنی بر بیمه من به حساب تامین اجتماعی نکرده و وضعیت بیمه منم مشخص نیس
میخواستم ببینیم کی میتونم درخواست بیمه بیکاری بدم و ایا به من تعلق میگیره چون پیمانکارم قرارشد پرداخت کنه قسطی جریمه و حق بیممو.
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب رای هیات عمومی دیوان عدم پرداخت لیست بیمه توسط کارفرما تاثیری برارایه خدمات توسط تامین اجتماعی نخواهدداشت لذاچنانچه بدون میل واراده بیکارشده ایدبارعایت زمان مقرردرقانون به اداره کار محل مراجعه گردد.