در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آیا به خاطر یک روز دیر کرد درپرداخت یک ماهه بیمه رانندگان دوبرابر به اضافه  دوازده هزار تومان قانونی است؟ 125هزار تومان را250گرفتند 12هزار تومان هم سوا گرفتند  علت دیر کرد هم سیستم شعبه قطع بود م. فق به گرفتن فیش به صورت اینترنتی نشدم روز بعد به شعبه حضوری رفته فیش گرفته وپرداخت کردم ولی از دوبرابر هم بیشتر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

بیمه رانندگان مشمول کمک های یارانه ای است و شخص راننده فقط نصف حق بیمه را پرداخت می نماید؛ یعنی 13/5 درصد از 27 درصد. البته به شرطی که حق بیمه متعلقه در مهلت مقرر واریز گردد.چنانچه حق بیمه مورد نظر در مهلت قانونی واریز نشود مشمول جریمه و پرداخت بدون کمک دولت می گردد.