در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌چرا سازمان تأمين اجتماعي به تعهد خود در زمينه صدور مفاصاحساب بيمه‌اي براي متقاضيان صدور يا تجديد كارت بازرگاني يا پروانه كسب كه بايد ظرف مدت يك ماه، صادر شود عمل نمي‌كند؟ ‌
1 پاسخ
توسط
يكي از نكات مورد توجه در برنامه‌هاي اصلاحي سازمان تأمين اجتماعي در ارتباط با كارآفرينان، تسريع و تسهيل شرايط بررسي پرونده‌هاي مطالباتي كارگاه‌ها و صدور و تحويل مفاصاحساب بيمه‌اي مورد نياز كارفرمايان و كارآفرينان است. واحدهاي بيمه‌اي تأمين اجتماعي مكلف هستند حداكثر ظرف مدت يك هفته از دريافت اطلاعات، اعلام بدهي كنند و حداكثر ظرف يك هفته از تاريخ واريز، مفاصاحساب صادر كنند. همچنين در مواردي كه متقاضيان صدور و يا تمديد كارت بازرگاني به استناد پرونده مطالباتي فاقد بدهي قطعي باشند گواهي مربوطه در اسرع وقت صادر مي‌گردد.

وقتي بدهي توسط سازمان تأمين اجتماعي به پيمانكار اعلام مي‌شود، مهندسان مشاور مي‌توانند با كارفرما توافق كنند و ميزان 5 درصد آخرين قسط را به حساب تأمين اجتماعي واريز كنند تا قسمتي از بدهي آنها پوشش داده شود. اما سازمان تأمين اجتماعي تا وقتي بدهي كارفرما تسويه نشود، مفاصاحساب صادر نمي‌كند. ‌ ‌