در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
چه افرادی نمی توانند از طرح کارورزی استفاده کنند
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتر است اینگونه سوال می پرسیدید که چه افرادی می توانند از طرح کارورزی استفاده کنند ؟ حالا جواب :

1- این طرح برای دانش آموختگان دانشگاهی بیکار است .

2-داشتن حداکثر ۲۷ سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۳۰ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی، ۳۳ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و ۳۷ سال برای مقطع تحصیلی دکتری  شرط سنی است .

3-سپری شدن حداقل ۶ ماه و حداکثر ۳ سال از تاریخ اخذ مدرک دانشگاهی، عدم سابقه شرکت در دوره کارورزی و دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت نیز جزء دیگر شرایط است.

با تشکر