در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌آموزش رابطان بيمه‌اي كارفرمايان از چه طريقي از سوي سازمان تأمين اجتماعي انجام مي‌گيرد و سازمان براي اين منظور چه امكاناتي را اختصاص داده است؟
1 پاسخ
توسط
آموزش رابطان بيمه‌اي كارفرمايان و برگزاري كلاس‌هاي آموزشي براي آنها در دستور كار معاونت فرهنگي و اجتماعي سازمان تأمين اجتماعي است و در تهران به صورت پايدار اجرا مي‌شود. مراحل انجام اين برنامه آموزشي به صورتي است كه در ابتدا كارفرمايان مجامع صنفي و اتحاديه‌هاي مختلف كارفرمايي، افرادي را به عنوان رابطان بيمه‌اي خود با سازمان تأمين اجتماعي انتخاب و معرفي مي‌كنند، سپس سازمان با معرفي مدرس پاسخگو و تهيه امكانات و وسايل آموزشي و كمك‌آموزشي، به آموزش رابطان بيمه‌اي كارفرمايان در محل آن مجامع يا اتحاديه‌ها مي‌پردازد. ‌ ‌