در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
منظور از مجری استانی در طرح کارورزی چه سازمانی هست
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)
سلام بر اساس ماده 1 آیین نامه اجرایی طرح کارورزی

مجری استانی
واحد تابعه دستگاه مجری در استان می باشد.

وظایف مجری استانی

 از طریق پورتال رسمی و رسانه های استان و همچنین با ابلاغ آیین نامه و دستورالعمل های مربوط به بنگاه های اقتصادی که مجوز فعالیت آنها را صادر نموده است در خصوص ضوابط و فرآیندهای اجرای طرح اطلاع رسانی نماید
 ضمن پیگیری برای اخذ صورت وضعیت ماهانه کمک هزینه کارورزان براساس ساعت حضور در واحدهای پذیرنده تحت پوشش نسبت به جمع بندی، تایید و ارسال برای ناظر استانی در روز اول کاری هر ماه اقدام نماید؛
 ضمن همکاری با ناظر استانی در برنامه های بازدید ادواری از واحدهای پذیرنده در مقاطع زمانی هر دو ماه یکبار گزارش نظارت از واحد های مذکور را براساس فرم های ارزیابی مربوطه تهیه و برای دستگاه مجری و ناظر استانی ارسال نماید؛
 در طول اجرای طرح ضمن اخذ بازخورد از واحدهای پذیرنده در خصوص آیین نامه، پیشنهادات واصله را بررسی و نسبت به جمع بندی و ارسال آن به دستگاه مجری اقدام نماید؛
 فهرست کارورزان حادثه دیده را در پایان هر ماه از شرکت بیمهگر استعلام و پیگیریهای لازم را جهت پرداخت خسارت به آنها انجام دهد؛
 نسبت به ارزیابی مهارتی کارورزانی که رأساً استاندارد مهارتی آنان را تعیین نموده اقدام و نتایج مربوطه را در مقاطع زمانی هر ماه یکبار به ناظر استانی اعلام نماید.