در بازنشستگی و مستمری توسط (680 امتیاز)

سلام و خسته نباشید و خدا وقت به شما عزیزان

می خواستم بدونم که کسانی که بیمه صنایع دستی هستن با چند سال پرداخت  سابقه بازنشسته می شوند ؟؟؟

این صحت دارد که با پرداخت 20 سال معادل 30 روز بازنشسته می شوند؟؟؟؟

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این گروه بیمه شدگان با بیمه شدگان دیگر از نظر زمان بازنشستگی تفاوتی ندارند . با 20 روز سابقه به غیر از کارهای سخت و زیان آور در دیگر وضعیت ها با 30 روز بازنشسته نمی شوند.

با تشکر