در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام. وققتون بخیر.
خانمی هستم با 60 سال سن و 11 سال سابقه ی کار.
سرپرست خانواده ای 5 نفره هستم.
مدتی هست به دلیل ساییدگی و آرترور شدید زانو قادر به کار کردن نیستم.
آیا راهی وجود دارد که با سابقه ی کامل (30 سال) یا حداقل سابقه ی کاری (20 سال) بازنشسته بشوم؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام  تا به امروز آیین نامه یا قانون یا تبصره ای در مورد اینکه با سابقه بیمه کمتر بتوان حقوق بیشتر از مقدار تعیین شده  را گرفت ابلاغ یا تصویب نشده

در زمینه ازکارافتادگی نیز پس بررسی در کمیسیون پزشکی و اعلام درصد ازکارافتادگی مقرری محاسبه می گردد