در سایت و سامانه وزارت کار توسط (1,290 امتیاز)
شرایط ثبت نام سامانه کارورزی چگونه است
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بر اساس ماده 1 کارورزی

  • کارورز
    به فرد دانش آموخته دانشگاهی بیکار اطلاق میشود که بر اساس این آیین نامه و در چهارچوب استاندارد های آموزشی مصوب نسبت به فراگرفتن مهارت یا ارتقاء آن در واحد پذیرنده مبادرت می نماید .

ماده ۴ کارورزی

دانش آموخته بیکار برای برخورداری از مزایای طرح باید دارای شرایط زیر باشد:

  1. حداکثر ۲۷ سال سن برای مقطع تحصیلی کاردانی، ۳۰ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی، ۳۳ سال برای مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد و ۳۷ سال برای مقطع تحصیلی دکتری
    تبصره ۱: در مورد دانش آموختگان دانشگاهی بیکاری که دوره خدمت نظام وظیفه را گذرانده اند طول دوره خدمت نظام وظیفه به حداکثر سن این بند اضافه می شود
    تبصره۲ : به حداکثر سن ایثارگران و افراد تحت پوشش سازمانهای حمایتی موضوع این بند، ۵۵ سال  اضافه میگردد.
  2.  ثبت نام در سامانه مربوط
  3.  سپری شدن حداقل ۶ ماه و حد اکثر ۳ سال از تاریخ اخذ مدرک دانشگاهی
    تبصره ۳ : مدت انجام خدمت سربازی پس از اخذ مدرک دانشگاهی به حداکثر زمان فوق اضافه  میشود.
  4.  دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت
  5.  عدم سابقه شرکت در دوره کارورزی
    تبصره ۴ : کارورزانی که ظرف مدت سه ماه از شروع دوره، انصراف کتبی خود را اعلام نمایند، یا بر اساس بند۴ ،۳ ،۲ و۸ ماده ۱۳۳ دوره کارورزی آنها قطع گردد برای یکبار از موضوع این بند مستثنی میباشند.

تشریح جزییات طرح ملی کارورزی و کاریابی