در بیمه بیکاری توسط (1,290 امتیاز)
رانندگانی که حق بیمه پرداخت می‌نماینددر صورت بیکار شدن مشمول مقرری بیمه بیکاری می باشند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

 آن دسته از رانندگانی که به استناد مصوبه مورخ1380/3/9 بخشی از حق بیمه آنان توسط دولت پرداخت می گردد و سه درصد حق بیمه بیکاری نیز برای این قبیل افراد توسط سازمان تامین اجتماعی وصول نمیشود ، چون رابطه کارگری و کارفرمایی وجود ندارد، مشمول مقررات بیمه بیکاری نمیشوند.اما ان گروه از رانندگانی ک قرارداد آنهابرمبنا رابطه کارگری و کارفرمایی می باشد ، درصورت بیکاری غیرارادی باداشتن شرایط مندرج در قانون، مشمول مقررات بیمه بیکاری می گردند.