در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (1,290 امتیاز)
کارگری که در یکی از مشاغل سخت و زیان آور مشغول کار است با کارفرمای خود توافق نموده است بیش از 6 ساعت در روز انجام وظیفه نموده و درصورت لزوم اضافه کاری نیز داشته باشد آیا توافق مزبور صحیح می باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

چنانچه بر اساس آیین نامه کارهای سخت و زیان آور ،کاری سخت و زیان آور تشخیص داده شود.اجرای ماده 52و61و 65قانون کار در مورد شاغلین آنها الزامی  می باشد و رعایت نکردن آنها حتی اگر با درخواست یا باموافقت کتبی کارگران باشد خلاف قانون و ممنوع بوده و مستوجب مجازات مقرر در ماده 176قانون کار خواهد بود.