در بازنشستگی و مستمری توسط (1,290 امتیاز)
فردی با دارا بودن شرایط لازم جهت بازنشستگی تقاضایی در همین رابطه به سازمان تامین اجتماعی ارائه نموده و سازمان نیز با بازنشستگی نامبرده موافقت می نماید و پیرو این اقدام کارگر قسمتی از مزایای پایان کار خود را نیز از کارفرما دریافت می نماید.بعد از سپری شدن مدت کوتاهی کارگر از اقدام به بازنشستگی خود پشیمان و ضمن انصراف میل به بازگشت به کارگاه را دارد وظیفه کارفرما در این  رابطه چگونه باید باشد

 آیا مکلف به پذیرش مجدد کارگر می باشد یا اینکه قطع همکاری دو طرف دارای وجاهت قانونی بوده و ادعای بازگشت به کار کارگر بی مورد می باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

با محقق شدن بازنشستگی کارگر و خاتمه قرارداد ،قطع رابطه کاری و مزدی و دریافت مزایای پایان کار ،درخواست وی برای انصراف از بازنشستگی و اشتغال مجدد مورد پیدا نمی کند و در این زمینه ملزم کردن کارفرما نسبت به بازگشت به کار ایشان نیز موضوعیت ندارد و در عین حال ابقا به کار نامبرده می تواند از طریق هماهنگی بین سازمان تامین اجتماعی و کارفرما صورت گیرد.