در حادثه ناشی از کار توسط (220 امتیاز)
با سلام به بیدبرگ
با توجه به آسیب جسمانی و عدم توانایی سابق برای ادامه انجام کارهای سنگین و طولانی مدت کارفرما مرا معلق از کار کرده است و من نیز درخواست بازگشت ب کار زده و دادخواست خود را به اداره کار دادم و با توجه به اینکه قبلا گروه ۹ بودم ولی مدت ۳ ماه است بخاطر اینکه دزدیها را در شرکت گرفته و به مافوقها معرفی کردم شدم گروه ۳ آیا میتوانم مجددا به سر کار خودم برگردم و آیا مجددا میتوانم گروه کاری سابقم برگردم و اگر کارفرما قبول کند برگردم ولی آزار و اذیت کند چه میشود؟؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هر گونه تنزل شغلی در شرکت باید طی مجوز قانونی صورت گیرد.در غیر اینصورت غیر قانونی است.وهیچ شخصی اجازه آزار شما در محل کار را نخواهد داشت.