در بازنشستگی و مستمری توسط

با سلام و عرض ادب بنده برای بازنشسنگی مشاغل سخت وزیان اور اقدام کردم با دومشکل مواجه شدم

1- مبنای محاسبه حقوقم را 60 ماه حساب کردند وعلت را افزایش نامتعارف عنوان کردند در حالیکه من دراین چند سال آخر در چند نوبت ارتقا شغلی داشتم و الان هم مدیر کارخانه هستم آیا این ارتقا شغلی نباید لحاظ شود (توضیح اینکه شرایط کار سخت و زیان اور من مربوط به سالهای اول کارم بود که در شرکتی دیگری نراشکار بودم )

2- شعبه بیمه تامین اجتماعی برای حق بیمه مشاغل سخت 8 درصد طلب کرده آیا این افزایش حق بیمه قانونی است ؟

با تشکر

توسط
در ادامه سوال دومم باید عرض کنم مگر طبق قانون برای مشاغل سخت وزیان آور حق بیمه نباید 4 درصد باشد؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
ارتقا شغلی با افزایش غیر متعارف باید بر اساس ضوابط خاص باشددر غیراینصورت مورد نظر تامین اجتماعی قرارنخواهد گرفت اگر شرکت دارای طرح طبقه بندی مشاغل باشد این ارتقا میتواند مورد قبول قرارداده شود در غیر اینصورت مورد تایید شعبه احتمال قرارگرفتنش کم میباشد