در بیمه بیکاری توسط (130 امتیاز)
باسلام
متاهل هستم و 53 سال سن با 23 سال سابقه بیمه تامین اجتماعی و تاکنون نیز از بیمه بیکاری استفاده ننموده ام
دو ماه پیش بدلیل تغییر سمت و ماموریت های زیاد پایه حقوقم از 2.3 ملیون تومان به 5.5 افزایش یافت اما با توجه به قرارداد یکساله که 3 ماه دیگر تمام میشود گفته اند دیگر لازمت نداریم . خواهشمند است راهنمایی بفرمایید آیا مبنای محاسبه بیمه بیکاری اینجانب 5.5 ملیون تومان میباشد یا ممکن است بگویند چرا یکدفعه 5 ماه پیش افزایش بیشتر از دو برابری حقوق داشته اید ؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باید برای تامین اجتماعی افزایش مزد موجه باشد در غیر اینصورت افرایشات مورد قبول قرارداده نخواهد شد و با بازرسی از شرکت و دفاتر اصالت موضوع را محرز مینمایند