در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
سلام

باتوجه به اینکه احتمال دارد با رای آوردن برخی کاندیدا های ریاست جمهوری،  ایران دوباره دچار یک بحران اقتصادی شود آیا سرمایه گذاری در بیمه عمر عقلانی و درست است
3 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام و احترام

ابتدا اینکه همچین پیش بینی بسیار سخت می باشد و بنده به دلیل اینکه رشته تحصیلیم مرتبط با اقتصاد بوده و با اساتید این رشته در این مورد مشورت کردم و بیشتر عقیده دارند که بعد از انتخابات با افزایش نسبی قیمتها روبرو خواهیم بود که اون هم دلیل اقتصادی دارد و برای خروج از رکود نیاز به کمی تورم در اقتصاد ایران احساس می شود ولی کسی پیش بینی بحران نکرد.

اما در پاسخ به پیش بینی شما دوست عزیز باید به نکاتی توجه داشت از جمله اینکه صنعت بیمه ساختار اقتصادی و سرمایه گذاری مخصوص به خود را دارد و مانند بنگاههای اقتصادی دیگر نظیر بانک فعالیت نمیکند و در بحرانهای اقتصادی معمولا بانکها بیشتر متضرر میشوند و همچنین فعالیت بیمه ها زیر نظر بیمه مرکزی میباشد و سالانه توانگری بیمه ها اعلام میشود که این گزارشها از سطح توانگری بیمه ها میتواند از قدرت مالی شرکتهای بیمه اطمینان دهد.

شاد و پیروز باشید