در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (150 امتیاز)
سلام.زن من بچه ها م رو بیمه تامین اجتماعی کرده . من ۳۹ ساله و بیمه ندارم . آیا همسرم میتونه من رو بیمه کنه (دفترچه بیمه ) .
2 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
بله

در صورتی شوهر تحت تکفل و بیمه همسر خود قرار می گیرد که تحت پوشش هیچ نظام حمایتی دیگری نباشد و از هیچ جایی، مستمری یا مزد دریافت نکند و همچنین دارای استطاعت مالی نباشد، به طوری که معاش وی و فرزندانش توسط همسرش تامین شود.

همچنین اگر سن شوهر بالای 60 سال و یا از نظر کمیسیون پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی)، از کارافتاده کلی شناخته شده باشد، می تواند تحت تکفل همسرش درآید.

فرد متقاضی باید ضمن ارائه مدارک، برای تکمیل فرم درخواست به شعبه محل بیمه پردازی جهت انجام مراحل اداری لازم شامل انجام بازرسی فنی، صدور رای توسط واحد امور فنی بیمه شدگان و معرفی به واحد نام نویسی برای صدور دفترچه درمانی مراجعه کند.

علی افشاری
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

نه نمی توانید . در صورتیکه از کارافتاده کلی باشند یا بالای 60 سال سن داشته باشند و درآمدی نداشته باشند می توانید وی را تحت تکفل قرار دهید.

با تشکر