در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
آیا فرزند دختر ۱۹ ساله همسرم که با من زندگی میکند را میتوانم بیمه کنم و در صورت امکانپذیر بودن شرایط آن چیست توضیح اینکه پدرش حضانت وی را به مادرش داده ومادرش نیز به عنوان همسر تحت سرپرستی من میباشد و دخترش ۱۰ سال است که با ما زندگی میکند
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما نمیتوانید دختر همسرتان رو بیمه نمایید چونکه پدر اصلی ایشان نبودید اما همسر زن در صورتی میتواند شوهر خود را بیمه نماید اولا سن مرد بیش از ۶۰سال باشددوم ومرد از نظر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی کارافتاده کلی تلقی شود