در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (520 امتیاز)
سلام من جایی کار میکردم 3 سال بیمم رد نشده سنوات هم پرداخت نشده امروز اولین جلسم بود کارفرما که نیومد کسی رو جای خودش فرستاد  تو این مدت فقط 17 روز برای من بیمه رد شده و مدذکمم که انجا مشغول به کار بودم چک ضمانت در وجه اژانس و اخرین حقوقمو به حسابم 1 سال بعد رد کردن بیمه ریختن.

الان کارفرما مدعی شده این اصلا اینجا کار نکرده و فقط 17 روز بوده که من رد کردم.

سوالم این است با توجه به چک ضمانت من ادعاش قابل قبول هست؟ و من کپی چک رو که باطل شده بود ارایه دادم گفتن اصل رو بیار از بانک استعلام بگیرم این چک در اون تاریخ 3 سال قبل صادر شده قبول هست یا نه ؟و اینکه وزارت کار ادعای کارفرما رو قبول میکنه؟ مرسی
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه صرفا مدرکی تحت عنوان چک ضمانت داشته اید باید اثبات کنید که چک در چه تاریخی به کارفرما داده شده است و آیا رسیدی داشته اید از بابت تحویل چک؟ در غیر اینصورت چنانچه مدارک کافی ندارید به استناد ماده 93 آئین دادرسی کار می توانید تقاضای بازرسی از محل کارگاه را نمائید.