در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
من با ماشین پرشیا تصادف کردم .افسر اومد فقط مدارک رو جابجا کرد بعد راننده مقصر قبل از نوشتن گزارش فرار کرد.به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و شکایت کردم .من نمیدونم اسم راننده ماشین چی بوده .باید از مالک ماشین شکایت کنم ؟ اگر باز هم حاضر به پرداخت خسارت نشه من چه کاری باید انجام بدم؟ماشین کارشناسی شده میتونم تعمیرش کنم ؟
2 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما میتونید درصورتی که مدارکی دال بر مقصر بود و مشخص بودن نودرو مقصر داشته باشید تا سقف تعهدات مالی بیمه نامه ای که از طریق شماره ماشین و مشخصات کارت ان استعلام خواهد شد استفاده کنید