در سایر توسط
سلام بنده در جاده کوهستانی با موتور به سمت شهرستان میامدم که یک خودرو ازپشت به بنده زد وشخص ضارب فرار کرد وبنده را با اورژانس به بیمارستان منتقل کردند واینجانب دچار شکستگی پا ودست شدم چگونه میتوانم خسارت دریافت کنم
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

ضمن آرزوی سلامت هرچه زودتر برای شما باید عرض کنم که چنانچه شماره پلاکی از خودروی ضارب دارید از طریق مراجع قضایی اقدام فرمایید برای یافتن وی و اگر نه میتوانید پس از طی مراحل قانونی (دادگاه و پزشکی قانونی و....) با مراجعه به صندوق تامین خسارات بدنی بیمه مرکزی از محل آن صندوق دیه متعلقه را دریافت کتید.