در قانون کار و قرارداد کار توسط (109,610 امتیاز)
سلام

آیا سابقه کاری ک کارگران در یک واحد کارگری در رابطه باعقد پیمانکاری نزد پیمانکار پیدا میکنند قابل انتقال به مقاطعه دهنده می باشد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام،
سوابق کاری که کارگران نزد پیمانکار پیدا می‌کند چنانچه حسب  توافق به عمل آمده فی ما بین پیمانکار و مقاطعه دهنده این سوابق در قالب موافقتنامه مکتوب که متضمن  تراضی کارگران ذینفع نیز باشد به پیمان دهنده منتقل شود این انتقال مخالفتی با مقررات جاری پیدا نمی‌کند و سوابق انتقالی نزد کارفرمای منتقل الیه محفوظ می‌ماند