در سوابق بیمه توسط (140 امتیاز)
سلام ميخواستم بدونم بيمه ١٦.٦٧٪‏ يعني چي ؟ اگه ممكنه بطور ساده توضيح بدين ممنون ميشم

٢- اينكه ما توي اتش نشاني كار ميكنيم و يك آيتم بنام كارايي داريم كه حدود ٧٠٠/٠٠٠ تومن ميشه تا سال قبل كه پيمانكار قبلي بود از كل ناخالص به غير از عايله مندي بيمه ٧٪‏ رو كم ميكرد ، ولي پيمانكار جديد ميگه كه چون حقوق شما بالاست لازم نيست كه كارايي رو به عنوان حق بيمه از شما كم كنم ، چون اونموقع از ١٦.٦٧٪‏ ببشتر ميشه ، حالا من ميخوام بدونم اگه اين بيمه بيشتر رد بشه بهتره (كه پيمانكار قبلي رد ميكرده ) يا اين پيمانكار جديد درست ميگه كه : چون تا سقف ١٦.٦٧٪‏ رو طبق قانون ميدين ديگه بالاتر از اين هر چي بدين پول الكي دادين به بيمه ، چون ما اينطور شنيديم كه هر چقد بيمه بيشتر داده بشه به نفع ماست براي بازنشستگي

بطور خلاصه ميگم كدوم پيمانكار كارش درست بوده ؟

اونيكه بالاتراز ١٦.٦٧٪‏ بيمه رو رد ميكرده ؟

يا اين پيمانكار كه ١٦.٦٧٪‏ رو رد ميكنه ؟

واينكه اگه طبق قانون بشه ببشتر از ١٦.٦٧٪‏ رد كنيم ميتونه به نفع ما باشه ؟

لطفا راهنماييم كنيد ممنون ميشم ،
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

1- مبلغ پرداخت حق بیمه در سالهای پایانی یعنی 2 سال یا در بعضی مواقع 5 سال کار کردن ارتباط مستقیمی با حقوق بازنشستگی شما دارد و بعید می دانم که شما بتوانید سقف پرداخت حق بیمه را با این مبالغ پر کنید بنابراین بهتر است از تمامی حقوق و مزایای شما حق بیمه کسر گردد . این موضوع به نفع شما هم برای بازنشستگی هم در صورت نیاز استراحت پزشکی ، هم بیمه بیکاری و هم هر مزایای دیگری است که سازمان تامین اجتماعی برای شما به عنوان بیمه شده در نظر می گیرد.

2-کار پیمانکار قبلی درست بوده است.

3-حق بیمه 16.67 حق بیمه ای است که در قراردادهای بدون مصالح (غیر عمرانی) کارفرما باید از پیمانکار به منظور حق بیمه کسر کند و به حساب سازمان تامین اجتماعی بریزد.

با تشکر