در سوابق بیمه توسط
با سلام بعرض میرسانم که در سال 1371 تا 1375 پیمانکاری داشتم و حق بیمه کارهایم را پرداخت کردم اما  شعبه مربوطه نام خودم را از لیست بیمه حذف میکرد حالا که به مرز بازنشستگی رسیده ام آیا میتوانم با استناد به مدارک پرداختی ادعای سوابق از دست رفته را بنمایم ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام،

وظايف متقابل پيمانكاران و سازمان تأمين اجتماعي چيست؟
وظايف پيمانكاران نسبت به سازمان تأمين اجتماعي عبارتست از:

  1.  ارائه یک نسخه از قرارداد منعقده با كارفرمايان به شعبه تأمين اجتماعي محل اجراي قرارداد.
  2.  ارسال صورت مزد و حقوق كاركنان شاغل در اجراي قراردادهاي مشمول ضوابط طرحهاي عمراني كه حق بيمه مربوطه توسط واگذارندگان كار پرداخت مي شود به صورت ماهانه و حداكثر تا پايان ماه بعد به سازمان.
  3.  ارسال صورت مزد و حقوق و پرداخت حق بيمه كاركنان شاغل در قراردادهاي غير مشمول ضوابط طرحهاي عمراني به صورت ماهانه و حداكثر تا پايان ماه بعد به سازمان.
  4. پرداخت مانده حق بيمه پيمان كه در پايان هر قرارداد و پس از مشخص شدن ميزان كاركرد قرارداد توسط سازمان محاسبه و به پيمانكار ابلاغ مي شود .
  5.  پرداخت بدهی  موضوع ماده 66 قانون تأمين اجتماعي در مورد كاركنان حادثه ديده در اجراي پيمان هاي مورد اجرا كه پيمانكارمقصر تشخيص داده شده است .
  6. رعايت ماده38 قانون تأمين اجتماعي در مورد پيمانكاران دست دوم وارسال  نسخه ای از قرارداد منعقده با آنان به سازمان تأمين اجتماعي و اعلام اطلاعات مربوطه پس از خاتمه عمليات پيمان آنان.
  7.  اخذ مفاصاحساب ماده 38 قانون تأمين اجتماعي جهت هر یک از قراردادهاي مورد اجرا .
  8.  ارسال لیست و پرداخت حق بیمه کارکنان دفتری شرکت به شعبه ای که برای دفتر پیمانکار کد کارگاهی تخصیص داده است .
  • پيمانكار حق ندارد جهت افرادي كه دراجراي پيمان شاغل نيستند تحت عنوان پيمان ليست ارسال نمايد و چناچه طبق بررسي هايي كه بعمل مي آيد اين موضوع اثبات شود طبق ماده 97 قانون با پيمانكار برخورد و سوابق افراد نيز حذف مي شود .