در سوابق بیمه توسط
باسلام درشعبه ات   یکی از تامین اجتماعی غرب از سوابق بیمه یک شهید که از سال 53تا سال شهآتش 18سال سابقه داشته متاسفانه بعداز شهادت ایشان بیمه هیچ حقوقی به خانواده طی بیستون سال پرداخت نکرده وبه کسر از بیمه ایشان سوابق بنام شخصی استفاده میشود که نام ایشان با این شهید یکی بوده وپرونده کلی مفقود درشعبه میشود وآن شخص هم باسابقه آن شهید بازنشستگی دریافت میکند در حالیه بنده وارث ایشان هستم وبازديد از شعبه چه شکایتی بنمایم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام با مدارک ومستندات میتوانید این حق رو پس بگیرید بعید است چنین اتفاقی افتاده باشد