در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (350 امتیاز)
سلام
 آیا بیمه اختیاری خویش فرما و مشاغل آزاد  تامین اجتماعی جز سابقه کار بیمه شده محاسبه می شود؟
2 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
خیر. سوابق ناشی از بیمه های اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد و به مفهومی دقیق تر؛ بیمه های خاص ، که بدون کارفرما و از طرف شخص بیمه پرداز پرداخت می شوند، صرفاً سابقه پرداخت حق بیمه مخسوب می گردند، و نه سابقه کار.