در سازمان تامین اجتماعی توسط (400 امتیاز)
باسلام خواستم بپرسم بعد از بازنشتسگی چگونه می توانم در کارگاهی که قوانین اداره کار رو رعایت میکنه مجددا کار کنم

به صورتیکه مجبور نباشم مستمری ام قطع بشه ؟

آیا سمتی وجود داره که با اون سمت مشغول به کار بشم ؟ مثل مشاور که نیاز نباشه مستمری ام قطع بشه؟

درصورت جریمه این جریمه شامل چه کسی می شود ؟ کارفرما یا کارگر؟ و میزان جریمه چگونه تشخیص داده می شود
1 پاسخ
توسط (55,020 امتیاز)
با سلام

نه باید به شعبه تامین اجتماعی اطلاع بدهید تا مستمری تان قطع شود . معمولا به کارفرمای فوق  تذکر داده می شود و حقوق نامبرده نیز قطع می گردد..

با تشکر