در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام

سه  سالی هست که در یک شرکت خصوصی مشغول به کار  هستم و کار فرما از ابتدا هزینه بیمه من را به صورت نقدی پرداخت می کرد و میگفت خودت به صورت اختیاری رد کن ..و من هم این کار را میکردم ولی با توجه به این که مزایای بیمه اختیاری نسبت به بیمه اجباری کمتر است از جمله بیمه بیکاری و .... آیا  اگر من علیه کارفرما شکایت کنم میتوانم حق و حقوق قانونی بیمه اجباری را دریافت کنم یا خیر...?
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده 148 قانون کار کارفرمایان مکلف میباشند پرسنل خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه نمایند ، با توجه به اینکه حق بیمه شما مربوط به سازمان مربوطه میباشد لذا هرگونه سازش در این خصوص غیر قانونی و پرداخت نقدی حق بیمه به شما تخلف محسوب میشود .