در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (140 امتیاز)
برای تبدیل بیمه اختیاری تامین اجتماعی به بیمه اجباری چه باید کرد و کدوم به صرفه و امتیازات و خدمات بیشتری داره؟ در ضمن درصورت فوت بیمه شده آیا هزینه سرمایه فوت به بازماندگان تعلق میگیره یا نه؟
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بیمه اجباری کاملترین نوع بیمه در تامین اجتماعی هست که شامل کلیه خدمات می باشد

و در صورت فوت مستمری بازماندگان به افراد تحت تکفل تعلق خواهد گرفت