در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (190 امتیاز)
آیا مرخصی استعلاجی را فقط باید دکتر متخصص بنویسد؟ اگه پزشک عمومی بنویسه قابل قبول نیست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
صرفا داشتن گواهی توسط پزشک دلیل بر تایید نمیباشد و باید پزشک معتمد سازمان تامین اجتماعی نیز آن را تایید نماید تا بعنوان مرخصی استعلاجی مورد قبول سازمان قرار گیرد
ضمنا تفاوتی دز نوع و تخصص پزشک ندارد و پزشک عمومی هم میتواند نسبت به صدور مرخصی استعلاجی و گواهی استعلاجی اقدام نماید اما شرط قبول مواردی خواهد بود که در بالا به آن اشاره گردید