در سایر توسط
هزینه‌ سونوگرافی‌ با‌ مهر‌ متخصص‌ با‌ دکتر‌ عمومی‌ فرق‌ می‌کند ؟
1 پاسخ
توسط (420 امتیاز)
با احترام

ویزیت متخصص با ویریت دکتر عمومی متفاوت است همین طور اگر بیمه گر اول خدمات درمانی  یا آزاد باشد .

ولی هزینه سونوگرافی مهر متخصص با دکتر عمومی فرق نمی کند ولی نوع بیمه گر اول اگر جزو خدمات درمانی باشد مثلا تامین اجتماعی بدون فرانشیز مبلغ به شما پرداخت می گردد ولی اگر آزاد باشد فرانشیز کسر می گردد .