در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)
سلام

 کارفرمایی فوت شده است از آنجا که وراث قانونی او هنوز مشخص نشده اند کارگاه فعلاتعطیل است آیا می توان این مورد را از موارد حوادث غیرقابل پیش بینی که در ماده 15قانون کار به عنوان مسبب ایجاد حالت تعلیق شناخته شده به حساب آورد؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
سلام

چنانچه فوت کارفرما موجب تعطیل موقت کارگاه گردد مورد از مصادیق موضوع ماده 15قانون کار تلقی می گرددالبته اصولا تشخیص قوه قهریه و یاحوادث غیرقابل پیش بینی که تعطیل کارگاه و نتیجتا تعلیق را موجب می شوند باوزارت کار و امور اجتماعی می باشد.