در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (109,850 امتیاز)
سلام

ایا هیات های تشخیص و حل اختلاف قانون کار مجاز به اتخاذ تصمیم و صدور  رای برای به تعلیق درآوردن قراردادکار بین کارگر و کارفرما هستند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

تعلیق قرارداد کار ازسوی مرجع رسیدگی کننده اصولا فاقد معنی و مفهوم قانونی و منطقی بوده و ظاهرا حکایت از عدم توجه لازم به معنای حقوقی تعلیق قراردادکار دارد.عمل کارفرما در عدم ارجاع کار و پرداخت مزد به کارگر یعنی استنکاف یکجانبه از انجام تعهدات اساسی خود در قرارداکار در واقع به معنی تعلیق قرارداد از سوی وی بوده و در این حالت، دیگر تعلیق قراردادی که قبلا به حال تعلیق درآمده از سوی مراجع حل اختلاف فاقد معنی و مفهوم خواهد بود.