در صندوق بازنشستگی کشوری توسط (109,610 امتیاز)
سلام

میدانیم که در اجرای ماده ۴۵ قانون مدیریت خدمات کشوری از تاریخ تصویب این قانون استخدام در دستگاههای اجرایی به صورت استخدام رسمی برای تصدی پست های ثابت در مشاغل حاکمیتی و استخدام در قالب پیمانی برای تصدی پست های سازمانی و برای مدت معین انجام می شود. سوال این است که کارمندان پیمانی شاغل در وزارتخانه ها موسسات و شرکت های دولتی به لحاظ مسایل بیمه ای و تامین اجتماعی تابع چه نوع مقرراتی هستند و آیا کارکنان رسمی که در دستگاه های اجرایی کار می کنند می توانند مشمول قانون تامین اجتماعی باشند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

به استناد ماده ۱۰۱ از فصل سیزدهم قانون مدیریت خدمات کشوری کلیه کارمندان پیمانی دستگاه های اجرایی از لحاظ برخورداری از مزایای تامین اجتماعی نظیر بازنشستگی از کار افتادگی فوت و .. با رعایت این قانون مشمول قانون تامین اجتماعی می باشند و کارمندان رسمی را که پس از لازم الاجرا شدن این قاون می توان برای مشاغل حاکمیتی در دستگاه های اجرایی استخدام نمود از لحاظ برخورداری از مزایای تامین اجتماعی حسب تقاضای خود مشمول قانون تامین اجتماعی یا قوانین بازنشستگی مورد عمل دستگاه اجرایی ذیربط قرار می گیرند.