در بیمه درمان تکمیلی توسط
با سلام بنده در یک بیمارستان خصوصی عمل جراحی رباط و مینیسک انجام دادم و با توجه به اینکه علاوه بر بیمه تامین اجتماعی بیمه ایران نیز دارم اکنون بیمه ایران میگه بایستی اول  تامین اجتماعی سهم خودش را پرداخت کنه بعد با ارایه رسید مابالتفاوت توسط بیمه ایران پرداخت میشه خیلی متوجه نشدم لطفا راهنمایی کنید؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

درصورتی که بیمارستان مربوط طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی می بود در اسناد پزشکی شما و فاکتورهای مربوطه سهم بیمه گر اول درج می گردید ، که ظاهرا اینطور نیست . از طرفی ممکن است شما درمان تکمیلی اتیه سازان را داشتخ باشید ، که در این صورت بایستی اول به اتیه سازان رجوع نموده و پس از گرفتن مبلغ سهم ان بیمه با مدارک پرداختی به بیمه ایران رجوع فرمائید ، در صورتیکه فاقد بیمه اتیه سازان می باشید بایستی به بیمه ایران رجوع کرده و بگویید که بیمارستان مورد نظر طرف قرارداد شما نیست و انها سهم فرانشیز ( میزلنی که در تعهد شماست ) را کسر نموده و تا سقف قرارداد مورد نظر شما باید مبلغ را طبق فاکتورهای ارائه شده پرداخت نمایند.