در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
باسلام من دریک ساختمان مسکونی به مدت ۶سال سرایدارهستم وچون ساختمان من رابیمه نکردن وحقوق کم به من میدادن مثلاسال۹۰ دویست هزارتومان حقوق به من دادن وهرسال درصدی روحقوق من گذاشتن که تاسال ۹۵شده۳۵۰ هزارتومان وازطرف ساختمان جای که سرایدارهستم به من گفتن میتونی بیرون کارکنی یعنی شغل دوم داشته باشی ومن دریک شرکت مشغول به کارشدم وطی این مدت کارساختمان راهم  که سرایداربودم انجام میدادم وازطرف شرکت برای من بیمه واریزمیشد ولی حالاساختمان به ما درخواست دادن بدون هیچ ادعای اونجا را یعنی جای سرایداری را تخلیه نمایم و

سوال من اینه ایا ما طی این چند سال خودم و خانومم که در ساختمان بودیم و کارهای ساختمان را انجام دادیم از قبیل نظافت جمع کردن زباله نگهبانی و ابیاری باغچه ایا حق و حقوقی به ما تعلق میگیره چون ساختمان بدون هیچ بهانه میخواهند مارابیرون کنند‌.
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
اولا باید مدت کارکرد به صورت تمام وقت باشد تا بتوانید کلیه مزایای متصور در قانون کار را مطالبه نمایید لذا برای اسباط ادغا باید مستندات کار و تمام وقت بودن داشته باشید علی ایحال باتوجه به کارکرد در ساختمان میتوانید نسبت به درخواست مزایایی ضمن و پایان خدمت خود حتی خواسته بیمه اثدام و طرح دادخواست به اداره کار ارایه نمایید