در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام بنده به مدت پنج سال در شرکتی به صورت شیفتی عصر وشب مشغول به کار بوده ام و کل ساعت کارکرد من در طول ماه بیش از ٢۴۰ساعت در ماه بوده است و شرکت در این مدت فقط حقوق پایه و حق شیفت بنده را واریز نموده است واز پرداخت تعطیل کاری ها و اضافه کاری بنده سر باز زده.

ضمنا به ما هیچ گونه فیش حقوقی هم در این سالها نداده.وفقط بنده  دو یا سه تایم شیت مربوط به هرسال را دارم.و ما هیچگونه قراردادی با شرکت امضا نکرده ایم.و بیمه من در این مدت به تامین اجتماعی واریز شده.و بنده حدود یک ماه هست که از کارم استعفا شفاهی کردم.

ایا میتوانم بابت مطالباتم شکایت کنم روال کار چگونه است ایا با این مدارک میتوانم ادعای خود را ثابت نمایم.و حکم به نفع بنده صادر میشه؟

ممنون از سایت خوبتون
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بابت تعطیل کاریها و شبکاریها مدارکی دارید میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما به پرداخت اقدام نمائید.