در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض ادب ، من از خرداد ۹۵  به صورت نوبت کاری شروع به کار کردم تا بهمن ۹۵ به صورت ۲ روز صبح ۲ روز عصر ۲روز شب و دو روز استراحت و برای نوبت کاری کاری ۱۵% در فیش حقوقی زده و به صورت شفاهی استخدام شدم و قرار داد امضا نکردم ایا صحیح میباشد؟ شنیدهام ۲۲.۵ درصد تعلق میگیرد لطفا راهنمایی کتنی با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

جهت محاسبه در صد فوق العاده نوبت کاری کارگران یک واحد لازم است یکصد و هفتاد و شش ساعت اول کارکرد  هر کارگر در طول ماه از کارت تایمکس استخراج و سپس نسبت ساعاتی که در تعداد ساعات استخراج شده به ساعت شب (22 الی 6 صبح ) مقارن بوده محاسبه گردد . چنانچه نسبت محاسبه شده به نیم (نصف) نزدیک باشد فوق العاده نوبت کاری معادل 22/5 درصد مزد و چنانچه به سی و سی صدم (33/.) نزدیک باشد میزان فوق العاده 15 درصد خواهد بود . به طور مثال چنانچه کارگر نوبت کاری در طول ماه 190 ساعت کارکرد داشته باشد و از 176 ساعت اول کارکرد مزبور حدود 87 ساعت به ساعات شب افتاده باشد فوق العاده نوبت کاری 22/5 درصد خواهد بود .