در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (150 امتیاز)
با سلام من ده سال هست که بیمه اجباری تامین اجتماعی هستم و عضو هییت مدیره و27 درصد حق بیمه پرداخت میکنم با اطلاع از موارد اینکه به من بیکاری تعلق نمیگیرد اگر من بعد بخواهم  با بیمه قرارداد کارفرمایی ببندم چه فرقی برایم در مورد حسابداری شرکت و حقوق دارد . کلا میخواهم بدانم چه مواردی در این دو حالت بیمه برای من فرق میکند؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

 بیمه کارفرمایان از شمول قانون کار خارج بوده و طبیعتا بیمه بیکاری به آن تعلق نخواهد گرفت و مانند حالت فعلی تان آن نیز 27 درصد خواهد بود.

با تشکر