در بازنشستگی و مستمری توسط (150 امتیاز)
با سلام واحترام.

بنده در آخر دی 95 بازنشست میشدم ولی بدلیل محاسبه حقوق بر مبنای 5سال حکم خود را لغو کردم وبه کارفرمایم گفتم که دوباره بیمه ام را رد کند یعنی ماه بهمن به بعد.ولی چون موقعی که میخواستم بازنشست بشم نامه ترک کار از شرکت گرفته بودم ودر پروندم قرار گرفته بود.بیمه بهمن ماه را برایم ترک کا زده است و کار فرمایم که میخواست ماه بهمن واسفندم را با هم بریزد دیگر ماه بهمن را نتوانست برایم بیمه رد کند.چون بیمه گفته بود ماه بهمن ثبت نهایی شده.وحالا در واریزی بیمه بنده یک ماه فاصله افتاده است .آیا راهی دارد که این  یک ماه را بیمه رد کرد.؟اگر پاسخ منفی است آیا این یک ماه فاصله در بازنشستگی بنده که میخواهم آخر امسال اقدام برای آن بکنم مشکلی ایجاد نمیکند.؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر نمیشود اون یکماه رو دیگه واریز کرد اما از نظر اینکه در بازنشستگی شما تاثیر بگذارد یعنی حقوق شما کم شود نه اینطور هم نیست