در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام آیا اعمال میانگین  محاسبه حقوق بازنشستگی برای کسی که تنها از سال 91 به 92 مقدار اندکی (حدود8%) بیش از افزایش قانونی رشد داشته است و در سالهای بعد افزایش  عادی و منطبق با ایین نامه ها  بوده است  قانونی است ؟

میانگین را 5 ساله براورد کرده اند در حالیکه در 4 سال92 الی 95 افزایش نامتعارف نداشته ام لطفا صحت یا عدم آن را پاسخ دهید.

 لطفا کسی که آگاهی کامل دارد پاسخ دهد . متشکرم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام در برنامه توسعه ششم میانگین پنج سال برداشته شد وفقط میانگین دو سال محاسبه میشود