در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (1,290 امتیاز)
آیا بیمه عمر بیمه سامان خوب است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

همه شرکت های بیمه ای که در حال فعالیت می باشند خوب هستند.

ما شرکت بیمه «بد» نداریم.

اینکه چه بیمه ای خوب هست یا نیست،بحث پوشش های خوب،پاسخ گویی خوب،داشتن توانگری مالی بالا(رتبه یک) و داشتن نماینده هایی است که خوب بیمه نامه رو توضیح بدن،آگاهانه و بدور از هرگونه اغراق و هرگونه ارق بیمه ای،بشما بیمه نامه رو توضیح بدن.

یعنی شرکت بیمه باید طوری نماینده هاشو آموزش بده،که نه بخاطر منافع خودشون،بلکه بنفع مشتری بیمه نامه رو طراحی و صادر کنن،(حتی اگه از نظر کارمزد براشون ضرر داشته باشه،و در عین حال بنفع بیمه شدگانش باشه).

در اصل مانند همان ضرب المثلی است که میگه(هر چه برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند).

با این تفاصیل باید از شما سوال کنم که بیمه خوب بودن،از نظر شما چه چیزیه؟؟

معیار خوب بودن شرکت بیمه در کدام یک از شاخص های بالا که خدمت تون عرض کردم تعریف میشه؟

بعقیده بنده،شرکت بیمه ای خوبه که در تمامی موارد ذکر شده بالا کار خودش رو به نحو احسن انجام بده.