در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (110 امتیاز)

با سلام وخسته نباشید من در حال حاضر باردار هستم و در ماه 4 به سر می برم و سر کار میام  و در اوایل مهر زایمان می کنم و بعدش هم نمی خوام سر کار بیام

 سوال

  1. چند ماه قبل از زایمان میتونم نیام سر کار و بیمه به چه صورتی باید پرداخت بشه باید برم اداره بیمه و اعلام کنم که نمیخوام بیام و باردار هستم
  2. بعد از زایمان قصد برگشت به کار ندارم  بیمه و چه جوری باید رد کنن تا حقوق بهم تعلق بگیره
  3. هزینه زایمان به چه صورته اگه برنگردم سر کار چیزی بهم تعلق نمیگیره

خواهش میکنم راهنمایی فرمایید دقیقا باید چی کار کنم

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

1- مرخصی قبال از زایمان : 1ماه بعد ، از زایمان : 4ماه دوران شیردهی : 1 ماه در مجموع 6 ماه اما تاریخ شروعش با توجه به مدارک بر عهده خود شماست . شما بعد از استعلاجی زایمان و شیردهی تشریف ببرید اداره بیمه و با ارائه مدارک غرامت دستمزد قابل پرداخت خواهد بود.

2-اگر منظور غرامت دستمزد دوران مرخصی زایمان است باید در 1 سال قبل از زایمان حداقل 60 روز حق بیمه پرداخته باشید . به دوران بعد از آن ارتباطی ندارد.

3-نه ربطی نداره.

با تشکر