در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)

با سلام. من بیمه تامین اجتماعی ام.
- در مورد تاثیر دو حق بیمه در "سابقه" که گفتید یکی شان محاسبه میشود. و درنتیجه منفعتی در سریعتر رسیدن به "سابقه 30 ساله" ندارد.
اما سوال من:

  1.  میماند بحث تاثیر در "محاسبه میانگین حقوق در دو سال آخر" که اگر این دو حق بیمه در دو سال آخر نباشد، بازم هم منفعتی ندارد. درسته؟
  2.  تاثیر دو حق بیمه در "خدمات درمانی و سایر خدمات دریافتی جاری از بیمه" چه. آیا منفعتی دارد؟
  3.  اگر موارد بالا که پرسیدم هیچ منفعتی نداره، بنظرتون بهتر نیست وقتی جای اول داره برام سی روز کامل رد میکنه، از جای دوم بخوام که اصلن حق بیمه پرداخت نکنه؟ (جای دوم حق بیمه پرداخت نکنه حتی اگر با جای اول سقف حق بیمه پر نشه. چون عملن منفعتی نداره) یا ترجیحا بهتره که در مجموع سقف حق بیمه حداکثر پر بشه؟
  4. و اینکه فرمودید "کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند"، یعنی بخوایم بقیش رو به ما بدن دیگه درسته؟ و میدن آیا؟

ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر  لطفا پاسخ سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید

1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

1-درسته اگه دو سال آخر نباشی تاثری در حقوق بازنشستگی نداره

2-در مورد خدمات درمانی تاثیری نداره

3-درسته تاثیری در بازنشستگی نداره فعلا اما اگه خدایی نکرده اتفاقی براتون بیافته اونوقت تاثر خواهد داشت مثل فوت

4-اگه حق بیمه پرداختی بیش از 7 برابر باشه بله میتونید مازادش را پرداخت نکنید