در پرداخت حق بیمه توسط
شغل من جوری است که همزمان درماهایی ازسال برای دو شرکت کارمیکنم.

هم اکنون بیمه هایم جمع اوری کردمه مدت زمان 180روز تداخل بیمه 2شرکت داشته ام وباوجوداین که حق بیمه ام در2شرکت کسرشده.

فقط یه جا جزءسابقه امده.

تکلیف من چیست وچرا بیمه موقع دریافت حق بیمه استلام نداره ولی موقعه پس دادن هزاران قانون وتبصره داره.

این کلاه برداری نیست.؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در پرداخت همزمان از دو کارگاه (کارفرما) در یک زمان مدت محاسبه شده فقط برای یک کارگاه محاسبه می شود مثلا اگر شما 30 در یک کارگاه کار می کنید و در همان 30 روز در یک کارگاه دیگر هم کار می کنید و در هر دوجا برای شما حق بیمه پرداخت شود کلا 30 روز سابقه بیمه به شما اضافه می شود

طبق ماده 34 قانون تامين اجتماعي به اين صورت است که هر دو کارفرما بايد بابت شما حق بيمه پرداخت نمايند. اما نکته اينجاست که از دستمزد شما تا سقف دستمزد(حداکثر دستمزد) بايد بيمه پرداخت شود و لذا تنها مي شود اين نکته را گفت که کارفرمای دوم  مي تواند بیمه تفاوت حقوق شما را تا سقف حداکثر دستمزد با توجه به دستمزد مشمول بيمه شما از کارفرمای اول پرداخت کند.